Site Overlay

Explorarea artei de a face sushi: sfaturi de la bucătarii noștri experți

Aflați istoria și tradițiile producției de sushi

Sushi este un fel de mâncare japonez care există de secole. Este făcut cu orez și pește și poate fi rulat în diferite forme și dimensiuni. Sushi este un aliment popular în întreaga lume și multor oameni se bucură de a-l face acasă. Dacă ești interesat să înveți cum să faci sushi, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știi.

În primul rând, sushi este făcut în mod tradițional cu pește crud. Aceasta înseamnă că va trebui să cumpărați pește proaspăt de la piața locală sau de la magazinul de fructe de mare. Atunci când alegeți pește pentru sushi, este important să selectați un soi care a fost prins sălbatic și nu de crescătorie. Peștele de crescătorie conține adesea substanțe chimice și alți poluanți care pot fi dăunătoare sănătății dumneavoastră. Peștele prins în sălbatice este, de asemenea, mai aromat decât omologul său crescut la fermă.

Odată ce ți-ai selectat peștele, următorul pas este să prepari orezul. Orezul pentru sushi trebuie gătit corespunzător pentru a avea un gust bun și pentru a se menține împreună când este rulat în formă

Dezvăluirea tehnicilor și rețetelor de la bucătari profesioniști

Sushi este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru timpul mesei, dar poate fi dificil de făcut acasă. Bucătarii noștri experți au împărtășit sfaturile lor despre prepararea sushi-ului, astfel încât să vă puteți bucura oricând de această delicie gustoasă!

Pentru a începe, veți avea nevoie de niște orez sushi. Acest orez cu bob scurt este cheia pentru a face rulouri de sushi autentice. Asigurați-vă că clătiți orezul de mai multe ori înainte de a-l găti și gătiți-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Odată fiert, lăsați orezul să se răcească puțin înainte de a-l manipula.

În continuare, veți avea nevoie de foi de nori – acestea sunt foi de alge marine uscate care sunt folosite pentru a împacheta rulourile de sushi. Pentru a le pregăti, pur și simplu tăiați sau rupeți-le în bucăți care se potrivesc covorașului dvs. de rulare (dacă utilizați unul). Dacă sunt prea uscate, le puteți umezi cu puțină apă înainte de utilizare.

Acum este timpul să vă asamblați ingredientele! Alegeți orice umplutură doriți – vă recomandăm castraveți, avocado, morcov și ridichi pentru început. De asemenea, veți avea nevoie de niște ghimbir murat (gari) și pastă de wasabi, dacă doriți. Tăiați legumele în fâșii subțiri, astfel încât să fie ușor de rulat în foile de nori mai târziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *